actueel

ZienHorenHelpen brengt u graag in contact met de juiste zorgU voelt zich alleen en zou het prettig vinden om af en toe wat gezelschap te hebben of om mee te doen aan een leuke activiteit bij u in de buurt. Of u bent op zoek naar iemand die u kan helpen bij uw administratie, bij het doen van boodschappen of bij het klaren van klusjes in en om het huis. Dan brengt ZienHorenHelpen u graag in contact met de juiste zorg!

Het stedelijk project ZienHorenHelpen bestaat uit een aantal goed opgeleide vrijwilligers, die ondersteund worden door welzijnsorganisatie Trajekt.

Na een afspraak met u  te hebben gemaakt, komt de vrijwilliger van ZienHorenHelpen naar u toe en luistert naar uw verhaal: waar heeft u behoefte aan, welke ondersteuning heeft u nodig.  Vervolgens helpt deze vrijwilliger u het contact te leggen met de zorg en/of ondersteuning waar u behoefte aan heeft.

Geen kosten

Belangrijk voor u om te weten is dat er geen kosten zijn verbonden aan een dergelijk gesprek. De vrijwilliger die met u komt praten om te horen waar u behoefte aan heeft, doet dit omdat hij/zij  graag een steentje bijdraagt aan onze participatiemaatschappij.

Wilt u een afspraak maken of wenst u meer informatie?

Contactgegevens ZienHorenHelpen
T  043-763 00 10
E  zienhorenhelpen@trajekt.nl

Kijk voor meer informatie over dit project op de website:
www.trajekt.nl/projecten/zienhorenhelpen

Wij zijn er voor u, dus twijfel niet en neem contact met ons op!<< terug