actueel

Maatschappelijke Beursvloer ook voor Brusselsepoort een interessante kans!Tijdens de Maatschappelijke Beursvloer krijgen bedrijven/ondernemers en verenigingen tijdens een dynamische middag  de kans kennis met elkaar te  maken en met gesloten beurs zaken te doen. Bedrijven en ondernemers laten hun maatschappelijk hart zien en zetten hun mensen (kennis, vrijwilligerswerk),  middelen en/of materialen in om maatschappelijke vragen van instellingen, (buurt)verenigingen en (sport-) organisaties mee op te lossen. 

De verenigingen op hun beurt bieden een nuttige en creatieve tegenprestatie aan en maken zo een match. Voor elke buurt- en wijkorganisatie is dit een uitstekende kans om wensen in vervulling te laten gaan én zich te profileren naar ondernemers, ook uit de eigen buurt. 

Heb je je als vereniging nog niet aangemeld? Ga naar www.beursvloermaastricht.nl en schrijf je gratis in. Ook lokale ondernemers nodigen we van harte uit deel te nemen en hierdoor heel makkelijk een maatschappelijk betrokken ondernemer te zijn.     

De 5e Maatschappelijke Beursvloer Maastricht is op 20 oktober 2015 a.s. in Centre Ceramique, van 14.00 tot 16.00 uur. De zaal is open vanaf 13.00 uur.  
Vooraf aanmelden is verplicht; entreekaarten worden toegestuurd. 

Heb je vragen? Mail dan naar maatschappelijkebeursvloermaastricht@trajekt.nl<< terug