actueel

Buurtblad November onlineVan de redactie

Alle copy is inmiddels binnen… Zoals elk jaar waren er weer hartverwarmende straatfeesten (ook in de Pastoor Habetsstraat, weet de redactie uit eigen ervaring, maar daar dit keer geen verslag van in het blad), diverse kinderactiviteiten én een burgerinitiatief van een vijftal bewoners rondom het Orléansplein. Dankzij dit initiatief blijven de bloemschalen op het Orléansplein behouden en worden door buurtbewoners gevuld en onderhouden!

Wie pakt deze doe-democatiehandschoen ook op, waar we in ons vorige nummer al over schreven….? Zo fantaseerden we in de afgelopen buurtplatformvergadering weer over een (kunst)markt in de Lambertuskerk, een kunstroute door de wijk, optredens in de Hoge Fronten enz. Begint het al te kriebelen?!

Verder zijn er jubilea gevierd: De Ravelijn 60 jaar, het CNME 20 jaar en de Mineurs 3X11 jaar. Van harte gefeliciteerd!

We verheugen ons op de nieuwe fietsroute door onze wijk, die zijn voltooiïng nadert. Komend jaar gaan we dat feestelijk vieren! Wie heeft leuke ideeën voor de opening?

Verder zijn er zorgen over het toenemend aantal woningsplitsingen in bepaalde straten, informatie over de aanlanding van de Noorderbrug en andere lezenswaardige berichten.

Klik hier en lees verder in de online versie van het buurtblad.<< terug